Bright Icon

Blog

Te renoveren interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte. Om hieraan tegemoet te komen stelde onze lichtcoach voor om alvast de warm-dimtechniek toe te passen. Hierbij wordt de lichtkleur warmer naarmate er meer gedimd wordt.

 

Er werden enkele sfeervolle hoekjes gecreëerd door het gebruik van de richtbare opbouwtoestellen type Semih van Modular. Boven de tafel koos de klant voor twee pendels type Skygarden van Flos, waarbij de binnenkant van de kap een prachtig bloemenmotief onthult. Ook de schakelmaterialen krijgen een nieuwe uitstraling met de fijne en compacte afwerking van het luxemerk Lithoss.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Onze klant vroeg ons advies bij de ganse installatie van de woning, voor verlichting en toepassing van de allernieuwste technieken op vlak van energie-efficiëntie, zonder in te boeten aan optimaal wooncomfort en een sfeervol geheel.

Vakantie-appartementen Knokke

Onze klant renoveerde een geklasseerd gebouw in Knokke aan de Lippenslaan vlak bij zee en strand tot luxe vakantie-appartementen. Hierbij werd ons gevraagd mee te denken over het concept op het vlak van huisautomatisering en verlichting.

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.