Bright Icon

Blog

Renovatie interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte. Om hieraan tegemoet te komen stelde onze lichtcoach voor om alvast de warm-dimtechniek toe te passen. Hierbij wordt de lichtkleur warmer naarmate er meer gedimd wordt.

 

Er werden enkele sfeervolle hoekjes gecreëerd door het gebruik van de richtbare opbouwtoestellen type Semih van Modular. Boven de tafel koos de klant voor twee pendels type Skygarden van Flos, waarbij de binnenkant van de kap een prachtig bloemenmotief onthult. Ook de schakelmaterialen krijgen een nieuwe uitstraling met de fijne en compacte afwerking van het luxemerk Lithoss.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Bij Bright by Debree realiseerden we dit nieuwbouwproject waarbij we verantwoordelijk waren voor de volledige installatie van verlichting en elektriciteit. We hebben de nieuwste energie-efficiënte technieken toegepast, zodat de woning duurzaam en toekomstbestendig is zonder in te leveren op comfort.

Vakantie-appartementen Knokke

Bij Bright by Debree hebben we meegewerkt aan de renovatie van een geklasseerd gebouw aan de Lippenslaan in Knokke, vlak bij zee en strand. Dit project betrof de transformatie van het gebouw tot luxe vakantie-appartementen. We werden gevraagd om mee te denken over het concept van huisautomatisering en verlichting. 

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.

Nieuwbouwappartement Mercator Marina

In dit exclusieve duplex-appartement, ontwikkeld in samenwerking met TJIP interior architecture, hebben we onze expertise toegepast om een naadloze integratie van elektriciteit en verlichting te realiseren.