Bright Icon

Showroom

Bright Room

Welkom in onze belevingsruimte, waar u gegidst wordt naar de juiste keuzes voor uw elektrische installatie en verlichting op maat van uw interieur. Reken op deskundig advies, begeleiding, vakmanschap en technische expertise voor het hoogst mogelijke wooncomfort. Kom dit alles beleven, in onze Bright Room.

Bright B SVG

Verlichting

Helder licht in de keuken, gezellige sfeerverlichting in de woonkamer, warm licht in de badkamer, dimbaar licht in de slaapkamer … Het juiste licht kan de sfeer in een ruimte bepalen, de architectuur, meubels en decoratieve elementen benadrukken en accentueren.

 

Met aandacht voor design staan onze eigen lichtexperts klaar om u door een scala aan armaturen te gidsen. Techniek en verlichting gaan hier hand in hand. Alles, van subtiele inbouwspotjes, sierlijke ledlijnen, elegante opbouwspots, mooie kamerverlichting komen bij ons aan bod. Deze verlichting wordt bovendien door onze eigen elektriciens geïnstalleerd, waardoor u altijd zeker bent van een naadloze uitvoering en integratie met de elektrische installatie.

 

Afdekplaten voor schakelmateriaal

Ontdek onze afdekplaten voor schakelmateriaal, die niet alleen functioneel zijn maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan uw interieur. Van mooi afgewerkte praktische schakelaars tot kleine sierlijke bedienknopjes in diverse trendy materialen, voor elk wat wils in onze Bright Room.

Niko
btcnico
Lithos

Videofonie

Overal in huis en daarbuiten reageren wanneer iemand aan de deur belt? Met geavanceerde videofonie maken we het u gemakkelijk. Meer info in onze Bright Room.

Huisautomatisering

Domotica biedt de mogelijkheid om de verlichting in huis op een slimme manier te bedienen en te automatiseren. Met behulp van een centraal besturingssysteem kunt u de verlichting eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. Zo kunt u de intensiteit, kleurtemperatuur en zelfs de kleur van het licht regelen. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring en maakt het mogelijk om de sfeer in elke ruimte aan te passen aan verschillende activiteiten en momenten van de dag.

 

Naast verlichting maakt huisautomatisering het ook mogelijk om verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer te bedienen op één centrale plek met een touchscreen, tablet of smartphone. Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met één toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen … We bekijken in onze Bright Room samen met u wat de mogelijkheden zijn.

 

Laadoplossingen

Een privélaadpaal biedt alleen maar voordelen. Denk aan het gemak van een laadpaal dicht bij uw woonst, zo hebt u altijd direct toegang tot het oplaadpunt, zonder afhankelijk te zijn van publieke laadpalen en wachttijden.

 

Als erkend installateur hebben wij de juiste kennis en expertise op het gebied van laadpalen. We kennen de nieuwste technologieën, regelgeving en veiligheidsnormen die van toepassing zijn op laadinfrastructuur. Op die manier voldoet uw installatie aan de vereiste specificaties en veiligheidsvoorschriften.

 

Elke laadoplossing wordt door ons steeds op maat uitgewerkt. Vooraf komen we ter plaatse om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, over welk vermogen de woning beschikt en waar de laadpaal geïnstalleerd kan worden. Zo wordt alles van bij het begin correct uitgedacht en worden duidelijke afspraken gemaakt.

Checklist comfortvoorzieningen

Er bestaan tal van kleine ingrepen die uw elektrisch comfort kunnen verhogen. We hebben voor u een handige checklist opgesteld. Neem die gerust even door ter voorbereiding van ons gesprek in onze Bright Room, dan bekijken we alles in detail.

Checklist Icon