Bright Icon

Blog

Vakantie-appartementen Knokke

Onze klant renoveerde een geklasseerd gebouw in Knokke aan de Lippenslaan vlak bij zee en strand tot luxe vakantie-appartementen. Hierbij werd ons gevraagd mee te denken over het concept op het vlak van huisautomatisering en verlichting.

 

Met Niko Home Control wisten we een programma uit te werken waarbij onze klant eenvoudig alles op afstand kan beheren. Van een scenario bij het verschaffen van toegang tot het regelen van de verwarming, diverse scenario’s omtrent energiebeheer … aan alles werd gedacht om een vlot beheer te realiseren.

 

Ook voor de verlichting wist onze lichtcoach een mooi geheel voor te stellen, waarbij door middel van een strak railsysteem van Wever & Ducré, aangesloten op de bestaande lichtpunten, een sfeervol geheel gecreëerd wordt.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Onze klant vroeg ons advies bij de ganse installatie van de woning, voor verlichting en toepassing van de allernieuwste technieken op vlak van energie-efficiëntie, zonder in te boeten aan optimaal wooncomfort en een sfeervol geheel.

Te renoveren interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte.

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.