Bright Icon

Blog

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Onze klant vroeg ons advies bij de ganse installatie van de woning, voor verlichting en toepassing van de allernieuwste technieken op vlak van energie-efficiëntie, zonder in te boeten aan optimaal wooncomfort en een sfeervol geheel.

 

Specifiek voor de keuken was het belangrijk om veel licht te creëren boven het kookeiland. Hiertoe adviseerde onze lichtcoach de plaatsing van een op maat gemaakte ledlijn van Modular. Daarnaast raadden we kleine dubbele inbouwspotjes type Qbini van Modular aan, om ook een accent te leggen op het mooie warme houtwerk in de keuken. Zo combineren we efficiëntie met sfeer.

 

Onze klant vroeg onze lichtcoach voor de leefruimte een volledig ingebouwd vierkant toestel voor te stellen voor de algemene verlichting en de verlichting van de kunstfoto’s. De lichtcoach stelde hier kleine bevallige inbouwspotjes type Qbini van Modular voor, omdat je met deze toestellen kan variëren met de richtbaarheid en lichtbundel. Zo creëren we een sfeer met enkele accenten op de kunstfoto’s zonder het gevoel van galerijverlichting te benaderen, volgens wens van onze klant.

 

Ook de toepassing van de warm-dimtechniek was hier een grote troef. De lichtkleur wordt hierbij warmer naarmate er gedimd wordt. Dit alles in combinatie met de smaakvolle inrichting resulteert in een prachtig en aangenaam verlicht geheel.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Vakantie-appartementen Knokke

Onze klant renoveerde een geklasseerd gebouw in Knokke aan de Lippenslaan vlak bij zee en strand tot luxe vakantie-appartementen. Hierbij werd ons gevraagd mee te denken over het concept op het vlak van huisautomatisering en verlichting.

Te renoveren interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte.

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.