Bright Icon

Blog

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

 

Bij Bright by Debree realiseerden we dit nieuwbouwproject waarbij we verantwoordelijk waren voor de volledige installatie van verlichting en elektriciteit. We hebben de nieuwste energie-efficiënte technieken toegepast, zodat de woning duurzaam en toekomstbestendig is zonder in te leveren op comfort.

 

Specifiek voor de keuken was het belangrijk om veel licht te creëren boven het kookeiland. Hiertoe adviseerde onze lichtcoach de plaatsing van een op maat gemaakte ledlijn van Modular. Daarnaast raadden we kleine dubbele inbouwspotjes type Qbini van Modular aan, om ook een accent te leggen op het mooie warme houtwerk in de keuken. Zo combineren we efficiëntie met sfeer.

 

Onze klant vroeg onze lichtcoach voor de leefruimte een volledig ingebouwd vierkant toestel voor te stellen voor de algemene verlichting en de verlichting van de kunstfoto’s. De lichtcoach stelde hier kleine bevallige inbouwspotjes type Qbini van Modular voor, omdat je met deze toestellen kan variëren met de richtbaarheid en lichtbundel. Zo creëren we een sfeer met enkele accenten op de kunstfoto’s zonder het gevoel van galerijverlichting te benaderen, volgens wens van onze klant.

 

Ook de toepassing van de warm-dimtechniek was hier een grote troef. De lichtkleur wordt hierbij warmer naarmate er gedimd wordt. Dit alles in combinatie met de smaakvolle inrichting resulteert in een prachtig en aangenaam verlicht geheel.

.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Vakantie-appartementen Knokke

Bij Bright by Debree hebben we meegewerkt aan de renovatie van een geklasseerd gebouw aan de Lippenslaan in Knokke, vlak bij zee en strand. Dit project betrof de transformatie van het gebouw tot luxe vakantie-appartementen. We werden gevraagd om mee te denken over het concept van huisautomatisering en verlichting. 

Renovatie interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte.

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.

Nieuwbouwappartement Mercator Marina

In dit exclusieve duplex-appartement, ontwikkeld in samenwerking met TJIP interior architecture, hebben we onze expertise toegepast om een naadloze integratie van elektriciteit en verlichting te realiseren.