Bright Icon

Blog

Nieuwbouwappartement Mercator Marina

Nieuwbouwappartement Mercator Marina

 

In dit exclusieve duplex-appartement, ontwikkeld in samenwerking met TJIP interior architecture, hebben we onze expertise toegepast om een naadloze integratie van elektriciteit en verlichting te realiseren.

 

Onze rol bij dit project omvatte niet alleen de installatie van elektrische systemen, maar ook het zorgvuldig plaatsen van verlichting. Door gebruik te maken van Niko Home Control hebben we een slimme omgeving gecreëerd die comfort, gemak en energie-efficiëntie combineert.

 

Deel dit artikel

Ander nieuws

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Bij Bright by Debree realiseerden we dit nieuwbouwproject waarbij we verantwoordelijk waren voor de volledige installatie van verlichting en elektriciteit. We hebben de nieuwste energie-efficiënte technieken toegepast, zodat de woning duurzaam en toekomstbestendig is zonder in te leveren op comfort.

Vakantie-appartementen Knokke

Bij Bright by Debree hebben we meegewerkt aan de renovatie van een geklasseerd gebouw aan de Lippenslaan in Knokke, vlak bij zee en strand. Dit project betrof de transformatie van het gebouw tot luxe vakantie-appartementen. We werden gevraagd om mee te denken over het concept van huisautomatisering en verlichting. 

Renovatie interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte.

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.